hero-object

Technisch Management

Met oog voor de omgeving, de gebruikers én de techniek.

hero-image

De wereld van vandaag is complex. En dat geldt ook voor projecten. Het werk van technisch managers gaat volgens Dutch Boosting Group over veel meer dan alleen een technische oplossing. Onze technisch managers maken technisch management overzichtelijk, met oog voor de omgeving, de gebruikers én de techniek.

Als systeemdenkers van de leefomgeving doorzien wij de complexiteit van projecten. We schakelen naadloos tussen het grotere geheel en de onderliggende details en tussen proces en inhoud. Zo zorgen wij voor overzicht en duidelijkheid door het creëren van structuur. De technisch managers van Dutch Boosting Group willen dat de technische oplossing waarde toevoegt aan de leefomgeving. Dat doen we door voortdurend de vraag te stellen: waar gaat het nu echt om? Tijdens het gehele proces blijven we scherp op de behoeften van de stakeholders en maken we de overweging of we met het juiste bezig zijn. En ook als er de technische oplossing op tafel ligt, zijn we kritisch: waar voorziet deze oplossing in?

Een systemische aanpak in technisch management

Waar projecten groter worden, worden ze ook complexer. Niet alleen de technische oplossing, maar ook de omgeving is veeleisender. Onze systemische blik geeft inzicht in de onderlinge samenhang van relevante aspecten binnen én buiten uw projectscope. Door onze brede blik, kunnen we betere belangenafwegingen maken.

Wij vinden het belangrijk dat gemaakte keuzes expliciet en herleidbaar zijn. Deze aanpak is ontstaan vanuit het Systems Engineering gedachtegoed, dat diep in onze werkwijze verankerd ligt.

Waarom een consultant van Dutch Boosting Group?

  • We hebben een sterke affiniteit met zowel de technische inhoud als de (bestuurlijke)besluitvormingsprocessen
  • We spreken de taal van de specialisten en brengen hen samen
  • We zorgen voor verbinding met de andere IPM-rollen
  • Kennis van uw bedrijfsprocessen
object

Onze projecten

Sander Wiendels

Stel je vraag over technisch management aan
Sander Wiendels