Over Dutch Boosting Group

We willen bijdragen aan waardevolle, toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met groot besef van verantwoordelijkheid voor mensen en omgeving: duidelijk, duurzaam en dynamisch. Zo geven we complexe projecten van klanten een boost.

Dutch Boosting Group is voor overheden en organisaties partner voor advies en projectmanagement van uitdagende projecten. We combineren een vaste methodiek (Systems Engineering), inhoudelijke kennis en vaardigheid met een betrokken en open houding. Met onze aanpak zorgen we vanuit verschillende rollen voor overzicht en duidelijkheid in grote projecten. En vanuit onze Academy delen we onze kennis, direct uit de praktijk, met jou. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, gemeente Amsterdam, Schiphol, Tennet en Prorail.

Systeemdenkers

voor de leefomgeving

Met onze diepgaande SE-kennis, kunde en vaardigheden zijn wij in staat om voortdurend fit-for-purpose te zijn. In onze samenwerking is openheid en betrokkenheid een randvoorwaarde om de flexibiliteit te vragen en bieden, zeker wanneer kritieke situaties daarom vragen.

Het doel

is de baas

Wij hanteren de slogan “het doel is de baas”, wat betekent dat we niet
denken in termen van capaciteit, maar in doelen en resultaten. Geen
verspilling van kennis en deskundigheid en zo efficiënt mogelijk.

We hebben kennis en ervaring met veranderingsprocessen,
-management en het implementeren van Systems Engineering. Hierin staat
het doel van de verandering centraal en hoe wij
hieraan kunnen bijdragen.

boost-object Claudia

Werk maken van je ambities?

Dat kan bij Dutch Boosting Group. Weten hoe?

Naar de werken bij pagina