Sander Wiendels

Consultant

Als Technisch manager werkt Sander graag aan grote infrastructurele projecten. De rode draad in zijn werk is technisch management in contractvoorbereiding, aanbesteding en uitvoering bij geïntegreerde contracten. Het gaat vaak over projecten waarin de raakvlakken mens, natuur en ruimtelijke ontwikkeling centraal staan. Daarbij zet hij zowel proces- als projectmanagement vaardigheden in. Sander is sterk in het structureren van complexe processen en werkt het liefst projectmatig. Hij brengt zijn enthousiasme en visie op het vakgebied graag op anderen over en vindt het belangrijk om dat op een begrijpelijke manier te doen. Sander bekijkt zijn rol binnen een team altijd in een breder perspectief. Vanuit technisch management acteert hij graag op het raakvlak omgevingsmanagement, contractmanagement en projectbeheersing. Hij is daarbij in staat om verschillende disciplines met elkaar te verbinden tot een succesvol geheel.

Over Sander

Vaardigheden: Projectleiding (Technisch Management) in civiele projecten, adviseren, coachen, trainen, werken in diversen projectfasen aan opdrachtgeverszijde
Kwaliteiten: Sander heeft veel kennis van zaken daarnaast is hij een echte teamspeler. Hij is scherp in zijn analyse en kan deze op een rustige manier overbrengen.
Expertise: Civiele techniek, technisch management, Systems Engineering, geïntegreerde contractvormen
Je moet bij mij zijn voor: Voor vragen over IPM-teams, danwel specifiek Technisch management. Daarnaast kun je me bellen voor technisch inhoudelijke vraagstukken/oplossingen. Maar je mag me ook bellen als je een accommodatie in de Alpen zoek voor wintersport of mag je me wakker bellen voor een fietstrip.
Sander Wiendels

1 + 1 = 3 (door samen te werken bereik je meer, door elkaar aan te vullen en te versterken )