Duurzaamheid en Systeemdenken

Bij Dutch Boosting Group geloven we dat toekomstbestendige systemen per definitie duurzame systemen zijn. Systemen die spaarzaam omgaan met onze grondstoffen, duurzame energiebronnen inzetten, milieuvervuiling tegengaan, ruimte bieden voor klimaatherstel en biodiversiteit omarmen. Het vormgeven van zulke systemen vraagt om anders denken én anders doen.

Er is een fundamentele verandering nodig om uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden. Zo’n verandering komt alleen tot stand als we met een kritische blik naar onze huidige systemen kijken. Een complexe opgave waarin een ieder zijn steentje bij moet dragen.
Als systeemdenkers voor de leefomgeving weten we bij Dutch Boosting Group als geen ander complexiteit te ontrafelen. Hoe? Met systeemdenken. Systems Engineering (SE) helpt onze met een analytische en integrale blik naar duurzaamheidsvraagstukken te kijken. Vanuit deze integraliteit van duurzaamheid leveren we een bijdrage aan de transitie naar een duurzamere en toekomstbestendige wereld.

Gedreven door inhoudelijke kennis en een enorme intrinsieke motivatie zetten we bij Dutch Boosting Group een stap vooruit. Dit doen we vanuit de fundamenten van duurzaamheid, maar ook vanuit specifiek thema’s binnen duurzaamheid zoals de Energietransitie en Circulaire economie.

Wij zijn trots op de opdrachtgevers waar we aan duurzame opgaves werken

Duurzaamheid betekent ontwikkelen voor het nu, met oog voor de toekomst.

Jan Quinten Gijsbertsen

Vernieuwend
Analytisch

Praat met één van onze specialisten

Benieuwd naar onze aanpak of snel ontdekken hoe wij waarde toevoegen aan uw project of uitdaging? Stuur ons gerust een bericht!

Maak kennis met onze boosters Duurzaamheid

Jan Quinten Gijsbertsen

Vernieuwend
Analytisch

06 3737 5195