Academy

Praktijkgericht, kleinschalig en uitdagend

Impact maken voor mens en omgeving, dat gunnen we
anderen ook. Daarom willen we onze kennis zoveel mogelijk delen. Dat doen we op deze website, in (gast-)colleges en met onze trainingen, workshops en webinars.

Enkele jaren geleden zijn we begonnen met een intern ontwikkelingsprogramma. Al snel voegden we daar in-house trainingen bij onze klanten aan toe. Inmiddels hebben we ook programma’s met een open inschrijving en online cursussen en webinars. Samen maakt het de Dutch Boosting Group Academy.

Inhouse trainingen voor jouw afdeling of organisatie

Heeft jouw afdeling of organisatie een specifieke behoefte aan kennisontwikkeling op het gebied van Systems Engineering of op het vlak van integraal projectmanagement? We spelen met onze inhouse trainingen perfect in op jullie behoefte. Tijdens de voorgesprekken pluizen we samen uit waar de ontwikkelbehoefte precies ligt. We beoordelen bij wie van onze trainers de vraag het beste past, en stellen vervolgens samen met hem of haar het lesprogramma samen. En komen er tijdens de training specifieke vragen of ontwikkelpunten naar boven, dan zoomen we daar natuurlijk op in.

Over onze trainingen
  • Onze ervaren trainers zijn tevens werkzaam in de praktijk
  • We maken de training graag op maat voor jou
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • De training sluit aan op de praktijksituatie en is dus direct toepasbaar
  • In samenwerking met onze partners hebben we een uniek trainingsaanbod samengesteld
  • Talloze prominente opdrachtgevers in de GWW-sector gingen je voor