hero-object

Albert is booster van de maand september

hero-image

Een vliegende start, dat is wat onze recruiter Albert heeft gemaakt sinds hij 1 juli jl. bij Dutch Boosting Group begon. Hij weet als geen ander kandidaten te enthousiasmeren en de juiste matches te vinden voor openstaande vacatures. Maar hij is niet alleen ontzettend goed in zijn vak, hij is ook sociaal en positief. Een heel fijne collega om erbij te hebben dus! Dit alles maakt Albert onze booster van de maand.

Wie is Albert?

Naast mijn fantastische baan als recruiter ben ik vader van 2 prachtige kinderen, Fem en Joe, en getrouwd met Aline. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met bijvoorbeeld fietsen, wandelen, hardlopen en fitness. Daarnaast ben ik gek op (verre) reizen. Met mijn HR-achtergrond ben ik 8 jaar geleden de wereld van recruitment ingerold, en tot op de dag van vandaag ben ik daar erg blij om. De leuke en interessante gesprekken met mensen en vervolgens de match maken geven mij veel energie!

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Dat is wel een bijzonder verhaal: op de peuterspeelzaal waar mijn dochter Fem op zit ben ik in gesprek geraakt met Gabrielle (de vrouw van Rikkert). Toen ik haar vertelde dat ik recruiter was bij een aannemer in de ondergrondse infra zei ze dat ze bij het bedrijf waar haar man werkzaam is een recruiter zochten. Het verhaal wat ze mij vertelde over Dutch Boosting Group sprak mij direct erg aan. Vol enthousiasme vertelde ze mij over de zelfsturende principes en projecten die ze doen. Eenmaal weer thuis aangekomen ben ik gelijk mijn huiswerk gaan doen en heb ik alles wat er over Dutch Boosting Group op internet te vinden was opgezocht. Mijn enthousiasme groeide met elk YouTube filmpje wat ik van Dutch Boosting Group tegenkwam.  Eenmaal op gesprek was mijn keus onbewust al gemaakt. Hier moet ik gaan werken!  Een zelfsturende organisatie? Een fantastisch team aan collega’s, stuk voor stuk toppers? ELK jaar wintersport?! Wanneer mag ik starten?

Wat vind je belangrijk in jouw werk? Kortom, wat zijn jouw drijfveren?

Mijn drijfveer is om elke dag mijn werk met volledige focus uit te voeren.  De sollicitanten, die veelal goed voorbereid en soms zenuwachtig op gesprek komen, verdienen mijn volledige aandacht en energie. 

Waarom past Dutch Boosting Group je goed?

De vrijheid die je krijgt om je werkzaamheden uit te voeren zoals jij zelf denkt dat het beste is vind ik erg fijn en past bij me. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastisch bedrijf is! Dutch Boosting Group is in mijn ogen de blueprint voor wat modern werkgeverschap is.