hero-object

Jules is Booster van de maand mei

hero-image

Nieuwe collega’s de ins en outs van Systems Engineering bijbrengen tijdens het SE Development Program, laat dat maar aan Jules over. Maar ook voor een podcast kun je hem bellen. Daarnaast is hij als CO2 Booster eindverantwoordelijk voor ons reductiedoel: voor 2024 73% minder CO2-emissies realiseren, ten opzichte van 2019. Collega’s omschrijven hem als actief, betrokken en nooit te beroerd om te helpen. Maak kennis met onze Booster van de Maand, Jules van Liefland.

Wie is Jules?

Geboren en getogen in Amersfoort, en na mijn studies in het oosten en westen des lands toch weer in Amersfoort beland. Ik ben vaak te vinden in de natuur; op de fiets of aan de wandel. En anders op de bank met een boek of met een speciaalbiertje en een flauwe serie.

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Ik ben enige tijd zoekende geweest naar wat ik wilde en waar ik dat wilde doen. Na de verplichte ‘ik ben afgestudeerd en heb werk nodig’-post op LinkedIn, werd ik benaderd door Rikkert. Ik was door meerdere mensen benaderd die me graag wilden hebben, en dat voelde altijd een beetje nep. Maar Rikkerts verhaal was anders. Vanuit de website en ons eerste gesprek begreep ik vrij snel dat Dutch Boosting Group in haar mensen gelooft en ze de mogelijkheid geeft het maximale uit zichzelf en anderen te halen. Nu zijn dit teksten die je vaker van recruiters hoort, maar hier wordt gelukkig daad bij woord gevoegd.

image-option

Het is misschien moeilijk om systemen te veranderen of te verbeteren, maar naar mijn mening zeker niet onmogelijk met de juiste nieuwsgierigheid en daadkracht.

Wat vind je belangrijk in jouw werk? Kortom, wat zijn jouw drijfveren?

De inhoud! Ik wil graag zinvol bijdragen aan zaken die er in mijn ogen toe doen: de leefomgeving, de energietransitie en in algemene zin ook zeker de toekomst. De systemen waarin wij leven zijn over de jaren heen enorm gegroeid en ingewikkelder geworden. Het is misschien moeilijk om systemen te veranderen of te verbeteren, maar naar mijn mening zeker niet onmogelijk met de juiste nieuwsgierigheid en daadkracht. En dat drijft mij: hoe je nu voor een betere toekomst kunt zorgen.

Naast de inhoud zijn ook de mensen belangrijk. Ik vind het van belang dat de mensen om mij heen passie hebben voor wat ze doen, en daarnaast ook de ruimte hebben om met elkaar tot creatieve oplossingen te komen. En deze mensen heb ik bij Dutch Boosting Group gevonden: collega’s die gedreven zijn in wat zij doen en daar graag anderen in meenemen, en altijd nieuwsgierig zijn om nieuwe materie tot zich te nemen.

Waarom past Dutch Boosting Group je goed?

Omdat het matcht op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Persoonlijk vind ik de transparantie tussen collega’s, de leergierigheid en gedrevenheid van mijn mede-boosters, en gebrek aan hiërarchie goed bij me passen. Dit in combinatie met de inhoud en het werken aan toekomstbestendige oplossingen, maakt dat ik hier helemaal op mijn plek zit!