Dutch Boosting Group en levvr slaan de handen ineen

Snelle technologische vooruitgang zorgt ervoor dat onze wereld steeds complexer wordt. Om systemen van de toekomst te kunnen ontwerpen, bouwen en onderhouden is een samenhangende aanpak tussen verschillende technische disciplines onmisbaar. Vanuit een gezamenlijke behoefte om systemen beter inzichtelijk te maken samen, hebben levvr en Dutch Boosting Group de handen ineen geslagen!

Bij Dutch Boosting Group staan we tenslotte bekend om onze kennis en kunde op het gebied van systems engineering. Hiermee helpen we onze klanten op weg door hun projecten en processen te verduidelijken én verbeteren. Het overzien van complexiteit is alles behalve eenvoudig. Des te het belangrijker is het om te begrijpen hoe systemen zijn opgebouwd. Een gebruiksvriendelijk en visuele tool is daarbij geen overbodige luxe.

En juist daar zijn ze bij levvr goed in! Met hun platform is het mogelijk om systemen visueel inzichtelijk te maken en tegelijkertijd alle informatiestromen overzichtelijk te managen. Dus, vergeet het doorzoeken van losse flarden aan documenten en excel bestanden. De applicatie van levvr brengt alle relaties tussen projectonderdelen op een integrale wijze in beeld. Via het interactieve platform worden zowel systeem ingenieurs als proces- en informatiemanagers geholpen om alle informatiestromen van hun ondersteunende processen te stroomlijnen. Zo veranderen onsamenhangende documenten in verbonden data.

Proof of concept partners

Als proof of concept partner hebben we bij Dutch Boosting Group de software tot in de kleinste details beproefd en getest. Het eindresultaat? Software waarbij een veelvoud aan informatie overzichtelijk kan worden gestroomlijnd gedurende de gehele levenscyclus van een project. Daarmee zie we levvr als hét platform om projectteams te helpen om hun informatie te managen, nu én in de toekomst.

Vanuit Dutch Boosting Group zijn we enorm trots op deze samenwerking. Vol enthousiasme vertelt Gijs: “De samenwerking met levvr bruist. Levvr doet de software ontwikkeling en wij gaan aan de slag met het product en toepassing ervan. De lijntjes zijn kort. Zo kunnen we vanuit Dutch Boosting Group onze kennis en ervaring goed kwijt in het product.” Het resultaat mag er dan ook zeker zijn: “Het product van levvr blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid: het is door iedereen te gebruiken, visueel en makkelijk naar wens aan te passen. Veel software voor Systems Engineering biedt voor ons niet genoeg functionaliteit. Dat gat wordt opgevuld door levvr."

Ook Tom van levvr onderschrijft de samenwerking: “Juist door experts als Dutch Boosting Group mee te laten kijken in de eerste stadia van productontwikkeling creëren we een product dat meerwaarde biedt. De samenwerking past perfect in onze filosofie van productontwikkeling: betrokkenheid van klanten en gebruikers is essentieel.”

Meer weten?

Meer weten over deze bijzondere samenwerking, de projecten die we samen oppakken en de toegevoegde waarde van levvr voor onze opdrachtgevers? Neem gerust contact op met onze boosters Maurits of Keimpe.