Iris Langedijk

Booster HR & Academy

Iris is een Brabantse Bourgondiër die in haar vrije tijd graag muzikaal bezig is. Of ze nu voor een groot publiek optreedt met de Cantusband, of thuis in Den Bosch voor haar katten; zingen is haar grootste hobby. Verder wordt ze gelukkig van festivals, reizen, musicals of lekker tafelen met vrienden en familie.

Ze krijgt energie van collega's verder helpen in hun ontwikkeling, om uiteindelijk de beste versie van zichzelf te worden. Daarnaast zorgt ze ervoor dat Dutch Boosting Group een van de meest aantrekkelijke werkgevers is én blijft. Iris ziet uitdaging in hoe je zo'n groeiende organisatie het beste vormgeeft, met oog voor zowel het individu als het collectief.

Iris is van nature erg nieuwsgierig, toegankelijk en maakt makkelijk verbinding. Ze heeft snel door wat er binnen een organisatie speelt, en zo niet dan zorgt ze daarvoor. Niet als stormram, maar vooral door vragen te stellen en te luisteren. Want dat is de basis voor ontwikkeling. Haar passie voor leren en ontwikkeling binnen organisaties uit zich ook in trainingen voor onze opdrachtgevers.

Is dat alles bij elkaar wat Iris samenvat? Nee. Ze geeft ook veel om duurzaamheid, gezellige vrijmibo's, karaoke op bedrijfsuitjes, knoeit vaker dan haar lief is en hoopt dat die Fransman uit Emily in Paris ooit op haar stoep staat. Maar tot die tijd is ze ook gelukkig in Den Bosch met haar huidige vriend.

Over Iris

Vaardigheden: Coaching, luisteren, adviseren, pragmatisch
Kwaliteiten: Betrokken, nieuwsgierig, innovatief, verbindend
Expertise: HR, learning & development, coaching, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling
Je moet bij mij zijn voor: Waarvoor je maar wilt 😉. Je kunt mij bellen om even je verhaal kwijt te kunnen en op zoek bent naar een luisterend oor, maar ook als je spanning ervaart (privé en/of werk) en hulp nodig hebt. En natuurlijk kun je mij ook bellen voor (inhoudelijke) vragen op het gebied van HR, persoonlijke ontwikkeling, organisatievraagstukken en trainingen.
Iris Langedijk

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.