Home » Werken bij » Werk maken van je idealen

Ondernemerschap

Zet een stel gepassioneerde ondernemers bij elkaar en er gebeurt iets moois. Zoals Dutch Boosting Group is ontstaan, zo zijn we eigenlijk altijd gebleven: mensen met een passie waar zij werk van willen maken.

We stimuleren ondernemerschap, groei en plezier. Je werkt aan een opdrachten die bij jouw ambities passen. Daar hoort natuurlijk een goed salaris bij, maar ook voldoende tijd voor jouw eigen ontwikkeling. En samen plezier maken vinden we misschien nog wel het allerbelangrijkste. Heb je verder nog iets nodig? Dan zorgen we daarvoor.

Ontwikkeling

Je werk wordt leuker als je er beter in wordt. Als je je ambities waar kunt maken en je met jouw werk meer impact maakt.

Hoe je leert en wat je leert, dat is aan jou! Via kennisdeling, vakgroepen, externe opleidingen. Alles is mogelijk in ons booster-ontwikkelprogramma. En natuurlijk leer je in het werk. Samen hebben we een groot netwerk dat jou als consultant volop kansen biedt om te groeien.

Investeren in jezelf vinden wij altijd een goed idee. Mogelijkheden om te groeien zijn er altijd. Welke persoonlijke ontwikkelingsdoelen stel je? Met je interne ontwikkelmaatje ga je laagdrempelig én actief met jouw doelen aan de slag.

Plezier in je werk

Zeg nou zelf: je bereikt toch veel meer als je plezier hebt in je werk? Wanneer je energie uit je werk haalt en er waardering voor terugkrijgt. Als je je kunt ontwikkelen en daardoor nog beter in jouw vak wordt. Of wanneer je samen met je collega’s werk maakt van jullie ambities en de successen daarna samen kunt vieren.

We hebben veel aandacht voor jouw werkgeluk. Daarin heb jij altijd alle vrijheid om de keuzes te maken en de verantwoordelijkheid te nemen over jouw eigen werkgeluk.

Onze kernwaarden

1. Vertrouwen als vertrekpunt​
2. Slimmer door samenwerken​
3. Zelf de regie nemen​
4. Oog voor elkaar​
5. Sterk door jezelf te zijn