Dutch Boosting Group gaat er vanuit dat alles in de samenleving een relatie met elkaar heeft. Zo is ieder radertje een onderdeel van een groter geheel en heeft elke stap in een proces een relatie met de voorgaande of volgende stap. Kun jij goed met dit gedachtegoed overweg en heb je zin om samen met collega’s van Dutch Boosting Group onze klanten meerwaarde te brengen? Lees dan verder.

Onze klanten vinden ons met vragen over systeemdenken, zo werken wij mee aan grote en aansprekende projecten en implementatietrajecten in organisaties. Klanten roemen ons niet alleen om onze kennis, maar ook onze praktische instelling, wij maken de theorie toepasbaar. Daarnaast wordt ons streven om kennis over te dragen aan de klant gewaardeerd.

We zoeken

Wij zijn op zoek naar collega’s met ervaring voor de invulling van de rol senior SE consultant voor Dutch Boosting Group. Veel van onze klanten vragen een extra Boost op het gebied van systeemdenken, Systems Engineering ofwel SE. Heb jij zin om jouw ruime kennis en ervaring in te zetten om zo met collega’s en klanten gave projecten, teams of organisaties verder te brengen? Ben jij in staat je naast inhoudelijk ook coachend in het team op te stellen? Dan dagen we je uit om contact op te nemen.

Over ons

Dutch Boosting Group geeft complexe opgaven een boost. Deze worden efficiënter, duurzamer of met minder overlast voor bewoners uitgevoerd. Wij dragen bij aan toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Zo werken we aan grote projecten in het kader van energietransitie, zoals het opzetten van waterstof keten van productie tot gebruik en het versterken van energienetten om de transitie mogelijk te maken. Verder doen we veel aan infrastructurele projecten zoals stedelijke ontwikkeling, steden verduurzamen en klimaatbestendig maken. Zinnig werk dus.

Over ons

Wij zijn een organisatie met ongeveer 25 medewerkers en werken volgens de principes van zelforganisatie/zelfsturing. Dit noemen we een ‘cyane’ organisatie en dat houdt in dat er binnen DBG geen klassieke hiërarchische aansturingslijnen zijn. We onderscheiden ons door de volgende 5 kernwaarden; vertrouwen als vertrekpunt, slimmer door samenwerken, zelf de regie nemen, oog voor elkaar en sterk door jezelf te zijn. Hierin zie je ook het systeemdenken terug, elke collega is onderdeel van het grotere geheel, DBG. Iedere collega heeft een of meerdere rollen met bijbehorende verantwoordelijkheden. Dit geeft de mogelijkheid ons snel aan te passen aan de (klant)behoefte en geeft collega’s veel verantwoordelijkheid en vrijheid om hun werk zelf te regelen.

Het is nooit saai bij ons. We denken steeds na over waarom we iets doen en hoe we het kunnen verbeteren. We zijn een groeiende organisatie met flinke ambities, zowel op zakelijk vlak als op organisatievlak. We opereren vanuit diverse regio’s in Nederland.

Wij zijn een enthousiaste groep met gedreven collega’s. Met een mooie mix van kennis, deskundigheid en ervaring. Wij doen dingen samen en helpen elkaar verder te ontwikkelen.

Over jou

Systems Engineering is voor jou een natuurlijke manier van werken en je hebt minimaal 12 jaar werkervaring en 5 jaar als Systems Engineer. Je bent hoger opgeleid (HBO/WO).

Daarnaast kun je bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie, investeer je in jezelf en collega’s. Want ontwikkelen, dat doen we samen.

Verantwoordelijkheden

Je bent baas in je eigen rol en over de precieze invulling van je rollen binnen Dutch Boosting Group. De verantwoordelijkheden die je in je werkzaamheden invult bestaan in ieder geval uit:

– Bijdragen aan acquisitie van opdrachten
– Je ervaring inzetten op het gebied van Systems Engineering bij het uitvoeren van opdrachten
– Het tot een goed resultaat brengen van jouw opdrachten, samen met je collega’s
– Het bewaken van de kwaliteit van geleverde producten binnen jouw opdrachten
– Plannen van je eigen werkzaamheden
– Uitvoeren van zelfevaluatie
– Geven van feedback aan je collega’s en feedback kunnen ontvangen
– Professionaliseren in opdrachten en binnen de organisatie
– Bij de besluiten die je neemt, vraag je waar nodig advies en houd je de purpose van Dutch Boosting Group voor ogen.

Wat kun jij van ons verwachten

Een enthousiaste groep van gedreven collega’s. Met een mooie mix van kennis, deskundigheid en ervaring. Wij doen dingen samen en helpen elkaar verder te ontwikkelen.

We doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Zo gaan we twee keer per jaar samen ‘de hei op’, nemen deel aan sportieve activiteiten of organiseren ze zelf. Vaak verbonden aan een goed doel.
Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor goed gereedschap (laptop, telefoon, auto, NS-business card, etc.), genoeg ruimte voor ontspanning (30 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek) opleidingsmogelijkheden en een goed salaris. Deeltijd werken is bij ons prima mogelijk. Je hebt veel invloed op je eigen ontwikkeling. Samen zorgen wij ervoor dat jij zin hebt in het uitvoeren van mooie opdrachten!

De startdatum is in overleg, maar onze orderportefeuille maakt een snelle start mogelijk.

Reageren

Spreekt dit je aan, stuur dan je reactie naar sollicitaties@dutchboostinggroup.nl of neem contact op met Erik van der Veer via tel nummer 0318 540 404. Als er een klik is van beiden zijden, nodigen we je graag uit om kennis te maken.