Bij Dutch Boosting Group is iedere collega gemotiveerd een bijdrage te leveren aan waardevolle en toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met groot besef van verantwoordelijkheid: duidelijk, duurzaam en dynamisch. Zo geven we complexe opgaven van klanten een boost en vervullen we onze purpose.

Ben jij die…

… gedreven en ervaren consultant Omgevingsmanagement die van een uitdaging en complex speelveld houdt? Werk jij graag op het snijvlak van proces, inhoud en omgeving? Heb jij zin om jouw ruime kennis en ervaring in te zetten om samen met leuke collega’s en klanten ambitieuze projecten verder te brengen? Ben jij in staat om te ontdekken wat waardevol is voor de omgeving en dit te verbinden met de projectopgave en politieke ambities? Neem jij jouw collega’s mee in de ontwikkelingen binnen het vakgebied én ben jij vaardig en deskundig in het trainen van anderen?

Is het antwoord op bovenstaande vragen in veel gevallen ‘ja’, dan dagen we je uit om contact met ons op te nemen!

Wat betekent dit?

Onze opdrachten zijn veelal gericht op proces- en projectmanagement, waarbij we vaak gebruik maken van systeemdenken. Onze vaardigheden zetten wij vooral in bij de planvormings- en uitvoeringsfase, waarin het gaat om het inventariseren van stakeholders en kansen, bepalen van de strategie en bouwen van draagvlak (o.a. participatieprocessen).

Wat ga jij concreet doen?

 • Je vertaalt klantvraagstukken naar werkbare oplossingen, adviezen en trainingen in de rol van (senior) consultant Omgevingsmanagement;
 • Je brengt je eigen netwerk en daarmee mogelijke opdrachten mee;
 • Je overlegt met partijen, onderhandelt, adviseert opdrachtgevers, bedenkt slimme strategieën en oplossingen en stuurt projecten op daadkrachtige én verbindende wijze richting het einddoel;
 • Je coacht en begeleidt zowel eigen collega’s als teams van onze klanten. Daarbij ben je in staat om meerdere opdrachten gelijktijdig uit te voeren en te managen;
 • Je werkt samen met collega’s aan team- en kennisontwikkeling.

Wat heb jij hiervoor in huis?

 • HBO of WO-werk en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring én een enorme passie op het gebied van het gebied van Omgevingsmanagement als Omgevingsmanager of adviseur Omgeving
 • Voldoende ervaring met de ontwikkeling van een visie op het vlak van omgevingsmanagement om zo jezelf en je collega’s aan mooie opdrachten te helpen;
 • Met jouw uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen ben jij een volwaardige gesprekspartner op alle niveaus bij onze opdrachtgevers;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het verzorgen van trainingen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij een project of klantrelatie waarbij je je competenties zoals oplossingsgericht, omgevingsbewust en resultaatgericht goed weet in te zetten.

Wie is Dutch Boosting Group?

Vernieuwen, verbeteren en versnellen in complexe projecten voor infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en energietransitie. Dat is wat we doen binnen Dutch Boosting Group.  Wij zijn een groeiende organisatie met flinke ambities. In 2013 begon Dutch Boosting Group en inmiddels zijn we met zo’n 30 collega’s.

Elke Booster is anders, maar we zijn allemaal bewust, bevlogen en dynamisch. We werken zonder functietitels en hiërarchie. Op deze wijze kunnen we zorgen dat verantwoordelijkheden worden opgepakt door degene die daar het beste in is. Wij zijn voor overheden en organisaties partner voor advies en projectmanagement van uitdagende projecten. Dat betekent samenwerken met klanten, mensen in de omgeving en collega’s. Mensenwerk dus!

Een voorbeeld van deze projecten zijn (her)inrichtingsvraagstukken bij gemeente Amsterdam, een onderzoek naar een smart mobility hub, meewerken aan een nieuw innovatief transportconcept en een 2GW platform op zee voor TenneT. Als Dutch Boosting Group geloven we in de kracht van Systems Engineering, systeemdenken, inhoudelijke kennis en betrokkenheid, dat zijn de ingrediënten van ons onderscheidend vermogen. Met onze aanpak zorgen we voor overzicht en duidelijkheid in grote projecten; impact!

Waar kun jij op rekenen?

 • Interessante projecten waar jij impact kan maken;
 • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Een enthousiaste groep collega’s waar je regelmatig leuke dingen mee doet zoals twee keer per jaar “de hei op” (zodra corona het weer toelaat), vrijdagmiddagborrels, wintersport, golf, etc.
 • Een organisatie waar je alle vrijheid en ruimte krijgt zonder hiërarchische lagen;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:
  • 30 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Mobiliteitsbudget om bijvoorbeeld in te zetten voor een leaseauto.  

Enthousiast?

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Neem alvast contact met ons op, drink een digitale koffie of thee met ons én stuur jouw motivatie en CV naar sollicitaties@dutchboostinggroup.nl. Jouw motivatie mag wat ons betreft ook een videoboodschap zijn. Doe wat bij jou past!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Banner_meer-weten_Iris-002-2-1024x256.jpg