Bij Dutch Boosting Group is iedere collega gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan waardevolle en toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met groot besef van Systeemdenken. Zo geven we complexe opgaven van klanten een boost.

Ben jij die…

… gedreven én ervaren consultant en procesmanager die van een uitdaging houdt binnen een complex speelveld? Werk jij graag op het snijvlak van klant, proces en inhoud? Ben jij een doener, die graag denkt en een boost krijgt van het resultaat dat wordt bereikt?  Raak jij niet uitgepraat over ontwikkelingen binnen het vakgebied en deel jij die kennis graag met collega’s?  

Is het antwoord op bovenstaande vragen in veel gevallen ‘ja’, dan dagen we je uit om contact met ons op te nemen! 

Wat betekent dit?

Onze opdrachten zijn veelal gericht op proces- en projectmanagement, waarbij we veelvuldig gebruikmaken van Systeemdenken. Dit doen wij voor opgaven die relatie houden met de energie- en warmtetransitie, de dagelijkse files en veranderende mobiliteit, woningentekort en gebiedsontwikkeling, én overstromingen en waterveiligheid. Veel van onze partners en opdrachtgevers zijn (semi-)overheidsorganisaties. De complexiteit zit vaak niet enkel in de technische oplossing of in de context van een organisatie, maar veelal in de diversiteit van mensen, behoeften en belangen.

Systeemdenken!

Bijna alles hangt met alles samen. Veranderingen in een systeem gedragen zich soms net als een ballenbak: duw je de ene bult weg, dan ontstaat er op een andere plek een nieuwe. Voor iedere procesmanager die al tot het besef is gekomen dat veranderingen niet lineair te plannen zijn, is Systeemdenken een uitkomst. Gebeurtenissen vinden plaats binnen een grotere context en staan niet op zichzelf en hier hebben wij onze aanpak op ontwikkeld.

Wat ga jij concreet doen?

 • Je verkrijgt en vertaalt klantvraagstukken naar werkbare oplossingen, adviezen en eventueel trainingen;
 • Je ontwikkelt een functioneel netwerk binnen het vakgebied en bij opdrachtgevers;
 • Je overlegt met partijen, onderhandelt, adviseert opdrachtgevers, bedenkt slimme strategieën en oplossingen en stuurt projecten op daadkrachtige én verbindende wijze richting het einddoel;
 • Je coacht en begeleidt zowel eigen collega’s als (project)teams van onze partners.
 • Je werkt intensief samen met collega’s aan team- en kennisontwikkeling.

Wat heb jij hiervoor in huis?

 • Afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het begeleiden of managen van projecten of programma’s. Bij voorkeur in relatie tot de opgaven binnen de energietransitie, infrastructuur, water en/of gebiedsontwikkeling;
 • Een gezonde nieuwsgierigheid naar Systeemdenken;
 • Je werkt gestructureerd, overzichtelijk en bij voorkeur systematisch;
 • Met jouw uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen ben jij een volwaardige gesprekspartner op alle niveaus bij onze partners;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het verzorgen van trainingen en het vervullen van een trekkersrol binnen een team.

Wie is Dutch Boosting Group?

Vernieuwen, verbeteren en versnellen in complexe projecten voor infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en energietransitie. Dat is wat we doen bij Dutch Boosting Group.  Wij zijn een groeiende organisatie met flinke ambities. In 2013 begon Dutch Boosting Group en inmiddels zijn we met ruim 40 professionals actief in aansprekende projecten en opgaven.

Elke collega Booster is anders, maar we zijn allemaal bewust, bevlogen en dynamisch. We werken zonder functietitels en hiërarchie. Op deze wijze kunnen we zorgen dat verantwoordelijkheden worden opgepakt door degene die daar het beste in is. Wij zijn voor overheden en organisaties partner voor advies en projectmanagement van uitdagende projecten. Dat betekent samenwerken met klanten, mensen in de omgeving en collega’s. Mensenwerk dus!

Een voorbeeld van deze projecten zijn (her)inrichtingsvraagstukken bij gemeente Amsterdam, een onderzoek naar een smart mobility hub, meewerken aan een nieuw innovatief transportconcept en een 2GW platform op zee voor TenneT. Als Dutch Boosting Group geloven we in de kracht van Systems Engineering, Systeemdenken, inhoudelijke kennis en betrokkenheid, dat zijn de ingrediënten van ons onderscheidend vermogen. Met onze aanpak zorgen we voor overzicht en duidelijkheid in grote projecten; impact! 

Waar kun jij op rekenen?

 • Een organisatie waar je alle vrijheid en ruimte krijgt zonder hiërarchische lagen, een voedingsbodem voor ondernemerschap;
 • Interessante opgaven en projecten waar jij impact gaat maken, samen met collega’s;
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • Een enthousiaste groep collega’s waar je regelmatig leuke dingen mee doet zoals twee keer per jaar “de hei op”, vrijdagmiddagborrels, wintersport, golf, etc.;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:
  • 30 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Individueel Keuze Budget;
  • Regeling voor winstdeling;
  • Marktconform salaris.  

Enthousiast?

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Neem gerust contact met ons op, maak kennis met een van onze boosters of stuur jouw CV en motivatie direct naar sollicitaties@dutchboostinggroup.nl. Jouw motivatie mag wat ons betreft ook een videoboodschap of een introductie via een kop koffie of borrel zijn. Doe wat bij jou past!

Vragen?

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Iris Langedijk via +31 (0)6 4621 6543 of Rikkert van der Veer via +31 (0)6 4623 0913.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Banner_meer-weten_Iris-002-2-1024x256.jpg