Bij Dutch Boosting Group is iedere collega gemotiveerd een bijdrage te leveren aan waardevolle en toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met groot besef van verantwoordelijkheid: duidelijk, duurzaam en dynamisch. Zo geven we complexe opgaven van klanten een boost!

Ben jij die…

… gedreven consultant Omgevingsmanagement die van een uitdaging en een complex speelveld houdt? Werk jij graag op het snijvlak van klant, proces, inhoud en omgeving? Heb jij zin om jouw kennis en ervaring in te zetten om samen met leuke collega’s en klanten ambitieuze projecten verder te brengen? Weet jij wat waardevol is voor de omgeving en dit te verbinden met de projectopgave en politieke ambities?

Ben jij daarnaast altijd op zoek naar nieuwe manieren om de omgeving nóg beter bij een project te betrekken? Raak jij niet uitgepraat over ontwikkelingen binnen het vakgebied omgevingsmanagement en deel jij die kennis graag met collega’s?

Is het antwoord op bovenstaande vragen in veel gevallen ‘ja’, dan dagen we je uit om contact met ons op te nemen!

Wat betekent dit?

In onze opdrachten maken we vaak gebruik van Systeemdenken: wij geloven dat je alleen impact kunt maken door naar het grotere geheel te kijken. Die vaardigheid zetten wij vooral in bij de planvormings- en uitvoeringsfase, waarin het gaat om het inventariseren van stakeholders en kansen, bepalen van de strategie en bouwen van draagvlak (o.a. participatieprocessen).

Wat ga jij concreet doen?

 • Je verkrijgt en vertaalt klantvraagstukken naar werkbare oplossingen, adviezen en trainingen;
 • Je inventariseert het speelveld van actoren, gaat met de juiste partijen in gesprek en vertaalt hun belangen in herleidbare klanteisen. Je houdt ontwikkelingen daarbij nauwlettend in de gaten en investeert in een voortvarende relatie met stakeholders;
 • Je gebruikt je voelsprieten om kansen vanuit de omgeving te signaleren en optimaal te benutten in je project of opdracht en zo het uiteindelijk projectresultaat naar een hoger niveau te brengen;
 • Je overlegt met partijen, onderhandelt, adviseert opdrachtgevers, bedenkt slimme strategieën en oplossingen en stuurt projecten op daadkrachtige én verbindende wijze richting het einddoel;
 • Je werkt samen intensief samen met collega’s aan team- en kennisontwikkeling.

Wat heb jij hiervoor in huis?

 • HBO of WO-werk en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Omgevingsmanager of Adviseur Omgeving;
 • Kennis en ervaring met IPM-rollen is een pré;
 • Je hebt een enorme passie op het gebied van Omgevingsmanagement;
 • Met jouw uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen ben jij een volwaardige gesprekspartner op alle niveaus bij onze opdrachtgevers;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij een project of klantrelatie waarbij je je competenties zoals oplossingsgericht, omgevingsbewust en resultaatgericht werken goed weet in te zetten.

Wie is Dutch Boosting Group?

Vernieuwen, verbeteren en versnellen in complexe projecten voor infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en energietransitie. Dat is wat we doen binnen Dutch Boosting Group.  Wij zijn een groeiende organisatie met flinke ambities. In 2013 begon Dutch Boosting Group en inmiddels zijn we met zo’n 30 collega’s.

Elke Booster is anders, maar we zijn allemaal bewust, bevlogen en dynamisch. We werken zonder functietitels en hiërarchie. Op deze wijze kunnen we zorgen dat verantwoordelijkheden worden opgepakt door degene die daar het beste in is. Wij zijn voor overheden en organisaties partner voor advies en projectmanagement van uitdagende projecten. Dat betekent samenwerken met klanten, mensen in de omgeving en collega’s. Mensenwerk dus!

Een voorbeeld van deze projecten zijn (her)inrichtingsvraagstukken bij gemeente Amsterdam, infrastructurele uitdagingen bij Rijkswaterstaat of het samenbrengen van partijen voor Regio Food Valley om ontwikkelingen op het gebied van waterstof als energiedrager optimaal te benutten. Als Dutch Boosting Group geloven we in de kracht van Systems Engineering, systeemdenken, inhoudelijke kennis en betrokkenheid, dat zijn de ingrediënten van ons onderscheidend vermogen. Met onze aanpak zorgen we voor overzicht en duidelijkheid in grote projecten; impact!

Waar kun jij op rekenen?

 • Een organisatie waar je alle vrijheid en ruimte krijgt zonder hiërarchische lagen, een voedingsbodem voor ondernemerschap;
 • Interessante opgaven en projecten waar jij impact gaat maken, samen met collega’s;
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling;
 • Een enthousiaste groep collega’s waar je regelmatig leuke dingen mee doet zoals twee keer per jaar “de hei op”, vrijdagmiddagborrels, wintersport, golf, etc.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals:
  • 30 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
  • Persoonlijk keuzebudget (inclusief mobiliteitsbudget);
  • Regeling voor winstdeling
  • Marktconform salaris  

Enthousiast?

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Neem alvast contact met ons op, drink een digitale koffie of thee met ons én stuur jouw motivatie en CV naar sollicitaties@dutchboostinggroup.nl. Jouw motivatie mag wat ons betreft ook een videoboodschap zijn. Doe wat bij jou past!

Vragen?

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Norbert Kuiper via tel nummer:
+31 (0)6 30 88 99 68