Dit weekend organiseerden we 2ndSense on tour: een fiets-evenement en projectbezoek op één dag. Waarom? We hadden een boel te laten zien en te vieren. Lees je mee?

195 km fietsen

Met 18 bikkels fietsten we van ons kantoor in Veenendaal naar de vestiging in Groningen. In totaal legde we 195 kilometer af. Collega’s, klanten en relaties fietsten mee. Onderweg stopten we in Veessen-Wapenveld. Een plek waar we een groot project hebben afgerond en dat wilden we graag delen met de buitenwereld.

Projectbezoek: de hoogwatergeul

Met ons werk willen we meerwaarde creëren voor mens en omgeving. Een mooi voorbeeld is de hoogwatergeul tussen Veessen en Wapenveld. Door de IJssel in toom te houden als het kan, en de ruimte te geven als het moet, wordt de omgeving bij incidenten beveiligd, terwijl de ruimte op andere momenten nuttig kan worden gebruikt. We nodigden klanten en relaties uit om meer over het project te weten te komen, we lieten ze de highlights van het gebied zien. Meer lezen over dit project? Klik hier!  

Feest, we hebben een nieuwe naam! 

De 18 fietsers kwamen aan in 2ndSense kleding, en gingen weg in nieuw tenue. We onthulden namelijk onze nieuwe naam: 2ndSense heet vanaf nu Dutch Boosting Group. Een nieuwe naam en een nieuwe stijl. Duidelijk, helder en kleurrijk, net zoals wij. Je bevind je nu op onze helemaal nieuwe website. Je begrijpt dat het werk in uitvoering is. We zullen de komende tijd meer artikelen, blogs en projectcases delen op onze kennis en inspiratiepagina. Hou je ons in de gaten?