door Eline van den Hombergh

Sinds 4,5 jaar werk ik in de consultancy, wat vaak betekent: veel verschillende klanten, regelmatig op de weg, veel verschillende ballen om hoog te houden. En dat vind ik leuk!

Wat is dan het probleem hoor ik je denken…

Ik schrijf boeken vol! Ik schrijf en teken namelijk graag; aantekeningen, telefoonnummers, plaatjes, schema’s, smileys en draadfiguren tijdens het telefoneren.

Onze purpose is “Wij dragen bij aan waardevolle toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving” en als ik in de papierbak op kantoor kijk? Dan zie ik notitieblokken en kladjes.

Tegenwoordig heb je gelukkig hele hippe, mooie en praktische oplossingen voor dit verspillingsprobleem en wij hebben gekozen voor Bambook. En dit is hem!!

En om het verhaal nog mooier te maken, het heeft een omslag van duurzame bamboe, is een made-in-Holland product, wordt in Ede handmatig in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor ieder boekje is een boom geplant.

Kortom een waardevolle toekomstbestendige oplossing! En daar wordt ik blij van. Ik ga met veel plezier elke dag pagina’s vol schrijven en tekenen en aan het eind van mijn boekje… veeg ik alles weer lekker uit en begin ik opnieuw.