Over ons

We make sense

We willen bijdragen aan waardevolle, toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met the Dutch Approach: duidelijk, duurzaam en dynamisch. Zo geven we complexe projecten van klanten een boost. Dat is onze definitie van zinvol werken.

In 2013 begon Dutch Boosting Group als 2ndSense. Inmiddels zijn we met zo’n 25 mensen. Elke Booster is anders, maar we zijn allemaal bewust, bevlogen en dynamisch. We werken zonder functietitels en hiërarchie. Op deze manier kunnen we zorgen dat taken worden opgepakt door degenen die daar het beste in zijn.

Dutch Boosting Group is de dynamische partner voor advies en projectmanagement van uitdagende projecten. Dat betekent samenwerken met klanten, mensen in de omgeving en collega’s. Mensenwerk dus! We combineren een vaste methodiek (Systems Engineering), inhoudelijke kennis en betrokkenheid. Zorgen dat 389.200 mensen tussen Deventer en Zwolle droge voeten houden? Daar hebben wij altijd zin in, en Dutch Boosting Group begeleidde de aanleg van een hoogwatergeul tussen Veessen en Wapenveld.

Met onze aanpak zorgen we voor overzicht en duidelijkheid in grote projecten. We zijn altijd  duidelijk, duurzaam en dynamisch. Dat noemen wij de Dutch Approach.

En die slogan?

We make sense gaat over alle betekenissen van sense: voelen, betekenis, gezond verstand, duidelijkheid en vooral zin. Dat ‘doen’ we allemaal bij Dutch Boosting Group. Het moet zinnig zijn, en wij moeten er ook zin in hebben. Zo zorgen we dat we ons werk leuk vinden, en optimaal presteren voor onze klanten. Want als je uitdagend en waardevol werk doet, komt de bevlogenheid vanzelf.

Meer weten? Neem contact op!