Gezocht: systeemdenker met relevante ervaring

We make sense!
Ieder radertje is een onderdeel van een groter geheel. Elke stap in een proces heeft een relatie met wat ervoor kwam of erna komt. Zie jij de wereld ook als een samenleving waarin alles een relatie met elkaar heeft? Best complex! Daarin brengen wij structuur. Zinvol werk waar wij zin in hebben. Jij ook?

Wij hebben klanten door heel Nederland met vraagstukken over systeemdenken, structuur aanbrengen en Systems Engineering. Wij werken mee aan uitdagende projecten en implementatietrajecten.Klanten roemen ons niet alleen om onze kennis, maar ook onze praktische instelling, wij maken de theorie toepasbaar. Daarnaast delen wij onze kennis graag en dat wordt gewaardeerd. Wij zoeken jou! Die ene collega met een aantal jaren ervaring in Systems Engineering, die zin heeft om samen met ons projecten en organisaties een extra Boost te geven.

Over ons

Wij, Dutch Boosting Group, zijn een waarde-gedreven organisatie. Het is ons ultieme doel om een bijdrage te leveren aan de grote ambities in de buitenwereld. Wij maken verschil door het werken aan Toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Dit is ons kompas of ook wel onze Purpose genoemd. Het kompas geeft richting en stuurt ons dagelijks in de keuzes die we maken. Het helpt ons te toetsen of wij de juiste dingen doen! Door ruimtelijke- en infrastructurele projecten anders aan te pakken creëren wij zinvolle resultaten voor de mens en zijn leefomgeving. Hoe wij dit doen? Dat leggen wij je graag uit wanneer je kennis komt maken! Hoe zou jij het willen doen?

Over jou

Je voert één of meerdere opdrachten voor klanten gelijktijdig uit. De klantvraag stel je centraal bij je aanpak. Je ontrafelt complexiteit en brengt de opgave in kaart. Je adviseert over de aanpak. Soms ligt de nadruk van je inzet op het beheersen en sturen van processen. Soms lever je een meer inhoudelijke bijdrage in de vorm van analyses, contracten of andere specificaties. Een groot deel van je werk is mensenwerk; communicatie en interactie. Een belangrijk deel is ook de verwerking van gegevens in systemen en het maken van visualisaties van bijvoorbeeld analyses. Je werkt samen met de klant, de omgeving van bijvoorbeeld projecten en natuurlijk je collega’s. Systeemdenken en expliciet werken zit in je bloed en je hebt minimaal drie jaar ervaring als Systems Engineer of systems architect. Je bent hoger opgeleid (HBO/WO). Heb je veel ervaring en spreekt de vacature je aan? Dan nodigen wij je uit om kennis te komen maken. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van de organisatie, investeer je in jezelf en collega’s. Want ontwikkelen, dat doen we samen.

Verantwoordelijkheden

Je bent baas in je eigen rol en over de precieze invulling van je rollen binnen Dutch Boosting Group. De verantwoordelijkheden die je in je werkzaamheden invult bestaan in ieder geval uit:

- Bijdragen aan acquisitie van opdrachten
- Je ervaring inzetten op het gebied van Systems Engineering in bij het uitvoeren van opdrachten
- Het tot een goed resultaat brengen van jouw opdrachten, samen met je collega’s
- Plannen van je eigen werkzaamheden
- Uitvoeren van zelfevaluatie
- Geven van feedback aan je collega’s en feedback kunnen ontvangen
- Professionaliseren in opdrachten en binnen de organisatie
- Advies vragen bij de besluiten die je neemt waarbij je de purpose van Dutch Boosting Group voor ogen houdt.

Wat kun jij van ons verwachten

Intern zijn wij georganiseerd volgens de principes van zelfsturing. Wij zijn een cyane organisatie die is gebouwd op de volgende 5 kernwaarden; vertrouwen als vertrekpunt, slimmer door samenwerken, zelf de regie nemen, oog voor elkaar en sterk door jezelf te zijn. Hierin zie je ook het systeemdenken terug, elke collega is onderdeel van het grotere geheel, DBG. Wij kennen geen bazen. Iedere collega heeft een of meerdere rollen met bijbehorende verantwoordelijkheden. Dit geeft de mogelijkheid ons snel aan te passen aan de (klant)behoefte en geeft collega’s veel verantwoordelijkheid en vrijheid om hun werk zelf te regelen.

Wij zijn een enthousiaste groep met gedreven collega’s. Met een mooie mix van kennis, deskundigheid en ervaring. Wij doen dingen samen en helpen elkaar verder te ontwikkelen.

Wij doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Zo gaan wij twee keer per jaar samen ‘de hei op’, nemen deel aan sportieve activiteiten of organiseren ze zelf. Vaak verbonden aan een goed doel. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor goed gereedschap (laptop, telefoon, auto, NS-business card, etc.), genoeg ruimte voor ontspanning (30 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek) opleidingsmogelijkheden en een goed salaris. Deeltijd werken is bij ons goed mogelijk. Je hebt veel invloed op je eigen ontwikkeling. Samen zorgen wij ervoor dat jij zin hebt in het uitvoeren van mooie opdrachten!

De startdatum is in overleg, maar onze orderportefeuille maakt een snelle start mogelijk.

Spreekt dit je aan, stuur dan je reactie naar sollicitaties@dutchboostinggroup.nl of neem contact op met Erik van der Veer via tel nummer 0318 540 404.
Als er een klik is van beiden zijden, nodigen we je graag uit om een dag met ons mee te lopen.

Reageer