Erik slaat een nieuwe weg in

Na 5 jaar inzet voor Dutch Boosting Group slaat Erik Klijn Velderman een nieuwe weg in en heeft hij besloten eind 2018 te stoppen als directeur en aandeelhouder van 2ndSense Holding B.V. Tevens stopt hij met zijn werkzaamheden binnen de werkmaatschappij Dutch Boosting Group.
Het is zijn  wens om met ingang van 2019 weer als zelfstandig adviseur, onder de naam 2nd Nature b.v., opdrachtgevers te adviseren op het gebied van projectmanagement en expliciet werken. Dutch Boosting Group en
2nd Nature zullen daarin de samenwerking blijven zoeken.

Erik Klijn Velderman PIM 4271

Erik stond samen met Alex Jansen, Bart van Luling en Gijs Stigter aan de wieg van ons bedrijf. Startend als 2ndSense met 4 ambitieuze ondernemers is Dutch Boosting Group uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 25 ambitieuze professionals op het gebied van project- en procesmanagement. Dutch Boosting Group is actief in de sectoren Mobiliteit, Energie, Water en Veiligheid en Ruimtelijke Ontwikkeling.

Erik heeft met zijn inhoudelijke en gedegen kennis op het gebied van systems engineering bijgedragen aan een mooie basis van ons bedrijf. We danken hem voor wat hij heeft betekend voor Dutch Boosting Group en wensen Erik en zijn gezin een mooie toekomst toe.