Je zet je laptop aan, gaat naar devise.relaticsonline.com en logt in. Het is een drukke dag, snel aan het werk!

Bij een van de eerste muisclicks zie je het en vraag je je af “waarom kan ik hier nog steeds niet mijn eisen invoeren? Waarom zie ik op mijn startscherm geen terugkoppeling?”.

Maar zoals elke dag heb je het druk, je denkt: “het zal wel aan mij liggen” en weet je wel een work-around.

NEE, STOP! Vandaag is niet zoals elke dag, het ligt niet aan jou en work-arounds kosten veel te veel tijd. Je klimt in de telefoon, belt de supportdesk en binnen 5 minuten zijn de ‘bugs’ opgelost.

Dat ging makkelijk!

Op 26 oktober tijdens de gezamenlijke lunch wordt je gekroond tot winnaar van de BUG-FINDER bokaal. Gefeliciteerd Bart van Luling! Dank voor je oplettendheid en het muggenziften.

Bij Devise waarderen we muggenziften zodanig dat we er een bokaal voor in het leven roepen. We willen continu verbeteren. Wij maken en onderhouden een product wat je dagelijkse werk efficiënter moet maken. Gebruik je Devise en wil je ook winnen? Bel 0318-749915 en meld je bugs!

Devise is een dochteronderneming van Dutch Boosting Group en Invention Design, gespecialiseerd in het inrichten en beheren van Relatics-omgevingen. Daarnaast hebben we de ambitie een breder pakket aan software aan te bieden. Hierbij valt te denken aan plannings-software, 3d CAD en GIS, documentmanagement, etc.