Energietransitie volgens Dutch Boosting Group

Bij Dutch Boosting Group dragen we bij aan toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Hoe? Met systeemdenken. Systems Engineering helpt ons klanteisen en gemaakte keuzes goed af te wegen, zodat fouten en vertragingen op zowel korte als lange termijn voorkomen kunnen worden. We geloven in onafhankelijk praktisch advies, het investeren in een sterk netwerk op basis van kennis en het aanjagen van een duurzame energietransitie. Zo geven we complexe transities een boost.

Van uitdaging naar oplossing! Gedreven om bij te dragen aan duurzaamheid, zetten wij ons voor de volle 100% in om grootschalige reductie van CO2 uitstoot mogelijk te maken. Onze speerpunt? De energietransitie.

Door onze systeemgerichte aanpak komen we tot échte oplossingen: fysieke maatregelen in de vorm van een concreet voorstel of keuze. Een tastbare en locatie specifieke adviezen om invulling te geven aan duurzaamheid en de energietransitie. Hoe? Via onze schijf-van-5 methode, waarin kansen op basis van thema’s uit het klimaatakkoord worden geïdentificeerd en benut.

De energietransitie biedt een groot scala aan kansen en mogelijkheden. Maar, waar te beginnen? Welke maatregelen hebben de grootste kans van slagen? Met onze transitiecirkel helpen we bij Dutch Boosting Group om de juiste keuzes en afwegingen te kunnen maken. In detail en met de transitiebehoefte centraal doorlopen we systematisch alle mogelijkheden aan de hand van technische, duurzame, maatschappelijke en economische randvoorwaarden.

Energietransitie volgens Dutch Boosting Group

Meer informatie

Met de transitiecirkel creëren we overzicht in een oogopslag.

transitiecirkel

Energietransitie: de transitiecirkel uitgelegd

Meer informatie

Praat met één van onze boosters Duurzaamheid

Snel ontdekken hoe wij waarde toevoegen aan uw project? Laat het ons weten!