Zinvol

We willen bijdragen aan waardevolle, toekomstbestendige oplossingen voor mens en omgeving. Alles wat we doen, doen we met groot besef van verantwoordelijkheid voor mensen en omgeving: duidelijk, duurzaam en dynamisch. Zo geven we complexe projecten van klanten een boost. Dat is onze definitie van zinvol werken.

Cyaan

In 2013 begon Dutch Boosting Group als 2ndSense. Inmiddels zijn we met zo’n 25 mensen. Elke Booster is anders, maar we zijn allemaal bewust, bevlogen en dynamisch. Als cyane organisatie werken we zonder functietitels en hiërarchie. Op deze manier kunnen we zorgen dat taken worden opgepakt door degenen die daar het beste in zijn.

Lees hier het interview met Gijs Stigter: “Op weg naar een cyane organisatie”.

Systeemdenken en SE

Dutch Boosting Group is voor overheden en organisaties partner voor advies en projectmanagement van uitdagende projecten. Dat betekent samenwerken met klanten, mensen in de omgeving en collega’s. Mensenwerk dus! We combineren een vaste methodiek (Systems Engineering), inhoudelijke kennis en betrokkenheid. Met onze aanpak zorgen we voor overzicht en duidelijkheid in grote projecten.

Kijk hier de korte video over onze toegevoegde waarde

We make sense?

Deze slogan hebben we meegnomen vanaf het begin van ons bedrijf. We make sense gaat over alle betekenissen van sense: voelen, betekenis, gezond verstand, duidelijkheid en vooral zin. Dat ‘doen’ we allemaal bij Dutch Boosting Group. Het moet zinnig zijn, en wij moeten er ook zin in hebben. Zo zorgen we dat we ons werk leuk vinden, en optimaal presteren voor onze klanten. Want als je uitdagend en waardevol werk doet, komt de bevlogenheid vanzelf. Meer weten? Bel ons 0318 – 540 404 of gebruik het formulier.

Meet our team and see our vacancies

Team and vacancies

Contact

Use this form for quick contact