Als je belt met Dutch Boosting Group is de kans groot dat je Alies Doornenbal aan de lijn krijgt.

Wat maakt Dutch Boosting Group voor jou zo bijzonder?

“Dat is toch de cultuur. We zijn een jonge club, waar iedereen enthousiast en gedreven is. We vragen altijd waarom. Waarom doen we iets, en waarom doen we het zo? En als we dan een betere manier vinden, dan passen we het ook meteen aan. Zo worden we als bedrijf steeds beter.”

En hoe ziet een normale dag eruit?

“Tsja, het is misschien een cliché, maar ik heb nooit een standaard dag. Ik probeer wel altijd te beginnen met het bijwerken van de mail en de prioriteiten voor de dag te bepalen. Maar ja, als office manager komt er elke dag zoveel op je af, dat de planning vaak voor de lunch al de prullenbak in kan. Gedurende de dag gaat de hele dag de telefoon, komen collega’s langs met vragen, verwelkom ik bezoek en er is altijd wel iets bijzonders.”

Klinkt wel een beetje chaotisch…

“Klopt, maar dat vind ik juist leuk! Ik heb een fijne dag als ik heel veel klusjes heb afgerond. Als ik maar twee dingen te doen heb en er gebeurt niet zoveel heb ik het minder naar mijn zin.”

Heb je advies voor mensen die bij Dutch Boosting Group willen werken?

“Doen, maar alleen als je een actieve instelling hebt, zelf mee wil denken over je werk en verantwoordelijkheid neemt. Als je houdt van opdrachtjes krijgen en die uitvoeren is Dutch Boosting Group misschien niet het juiste bedrijf voor je. Het goede nieuws? Je wordt bij Dutch Boosting Group ook als interimmer zeker serieus genomen!”