Maak kennis met Claudia. Ooit binnen Dutch Boosting Group begonnen als management ondersteuner, maar inmiddels een volwaardig Systems Engineer. Een goede toevoeging aan ieder team, want met haar sprankelende persoonlijkheid bewijst Claudia dat Systems Engineering alles behalve saai is.

Wie is Claudia?

Al mijn hele leven woon ik in Lunteren. Ik ben getrouwd en woon daar met mijn man, hond en kippen. Ik ben een buitenmens met twee grote hobby’s: reizen (wat nu erg moeilijk gaat) en gezelligheid met mijn familie en vrienden. Ook sta ik regelmatig op de tennisbaan. In 2009 heb ik een versnelde opleiding managementassistente via Schoevers gevolgd (4 in 1 jaar).

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Eigenlijk kwam Dutch Boosting Group spontaan op mijn pad. Ik had nog niet eerder van het bedrijf gehoord. De naam was destijds nog 2ndSense en hierbij kreeg ik mijn vraagtekens. Wat zou dit voor een organisatie zijn? Ik ging op onderzoek uit naar het bedrijf. Zodra ik mijn eerste stappen op kantoor binnen had gezet, voelde ik direct een open sfeer wat mij enorm aansprak. Ik hoorde over de plannen om een cyane organisatie te worden, dat maakte het voor mij compleet. Want ik vind gelijkwaardigheid erg belangrijk in het werk.

Wat vind je belangrijk in jouw werk? Kortom, wat zijn jouw drijfveren?

Iedere dag weer enthousiast aan de slag gaan vind ik erg belangrijk in het werk. Ook de gezellige collega’s spelen een grote rol. Ik wil mij graag blijven ontwikkelen en daar helpen de collega’s mij altijd met veel kennis en energie bij.

Vijf jaar geleden ben ik als Office Manager gestart en ik heb inmiddels de mogelijkheid gekregen om mij te verdiepen in de rol als consultant Systems Engineering. Een grote switch dus! Ik merkte dat ik erg enthousiast werd (en wordt) om te werken aan opgaven die een relevante, maatschappelijke impact hebben. Maar ook dat deze een lange termijn resultaat opleveren. We hebben een interne academy waar collega’s de opleiding verzorgen met veel kennis en ervaring in de markt. Ook ben en word ik gecoacht om ervoor te zorgen dat ik kan blijven groeien als consultant. Mede daardoor zit ik nu al meer dan een jaar zelfstandig op externe opdrachten.

Waarom past Dutch Boosting Group je goed?

De sfeer is erg fijn! Je kan echt jezelf zijn binnen de organisatie. Door de mogelijkheid die Dutch Boosting Group mij geboden heeft rondom mijn ontwikkeling naar consultant, ben ik echt gaan zien dat de organisatie veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Dit geeft mij het gevoel dat ik gezien en gehoord wordt. Voor de corona crisis ondernamen we ook altijd erg leuke uitjes, die ik nu zeker mis. Uitjes en momenten zoals de heidagen, vrijdagmiddagborrel, successen vieren met zijn allen komen hopelijk snel weer terug. Wij hebben wel iedere week een aantal online contactmomenten, maar toch mis ik het echte contact met de collega’s wel. Want de leuke collega’s maken het wel echt af voor mij!