Home » Academy: onze trainingen en workshops » Succes met Systems Engineering
Ben je enthousiast over de kracht van Systems Engineering in jouw werk en over de resultaten die je ermee bereikt? Werk je zelf al met SE, maar vind je het nog lastig om je collega’s mee te krijgen in de werkwijze? Wil je het binnen jouw organisatie of project breder gedragen krijgen, zodat de kracht van SE nog beter benut wordt? Ben je benieuwd hoe houding en gedrag de procedures, methodes en kennis verbindt? Dan is de training Succes met SE de volgende stap om de voordelen van Systems Engineering te benutten!

Facts

  • De training bestaat uit een trainingsdag, persoonlijk coachingsgesprek en een gezamenlijke intervisiemiddag.
  • Na afloop van de training ontvang je een Certificaat van Deelname.
  • De training wordt gegeven bij ons op kantoor in Veenendaal.
  • Liever een incompany training? Neem contact met ons op.
  • Datum: Informeer direct naar de eerstvolgende datum

Voor wie?

De training Succes met SE is een training bedoeld voor leidinggevenden, projectleiders, engineers en consultants die binnen een project of afdeling samen met collega’s met SE aan de slag willen. Deze training focust op het toepassen van SE in een organisatie en is de schakel tussen kunnen en (samen)doen. Dus wil je collega’s beter betrekken en weerstand voorkomen bij de verdere implementatie van SE, dan is deze training voor jou.

Wat kun je na de training?

Na deze training ben je in staat om vanuit jouw organisatie of project de benodigde competenties voor een succesvol project te herkennen en te inventariseren. Je kunt ook het spanningsveld opzoeken van de theorie en de praktijk van SE; de praktijk van SE vraagt een pragmatische aanpak om mensen mee te krijgen. Je bent daarmee in staat om in jouw team een begin te maken met de volgende slag in SE: samen werken aan het nog succesvoller toepassen van SE. Dit vertaalt zich in effectiever toepassen van Systems Engineering en daarmee in hogere integraliteit en kwaliteit van project.

Opzet van de training

De training bestaat uit een trainingsdag, gevolgd door een persoonlijk coachingsgesprek en een gezamenlijke intervisiemiddag. Tijdens de trainingsdag brengen we de hobbels en ervaringen bij het toepassen van SE in kaart. Deze SE-praktijk helpt om de context van de succesfactoren beter te begrijpen. We verkennen enkele veranderkundige principes die handvatten bieden om in de praktijk beter samen te werken. De middag gebruiken wij om zelf een plan te maken voor jouw situatie: benodigde competenties, een stappenplan en een persoonlijke opdracht om in de samenwerking SE succesvol te maken. In het coaching gesprek gaan wij in op de successen en hobbels die je in de praktijk ervaart en hoe je verder gaat. De intervisiemiddag delen de deelnemers hun ervaringen en bespreken we de voortgang van het stappenplan.

Meer informatie

Heb je vragen? We zitten voor je klaar. Bel met 0318 540 404 of mail naar cursus@dutchboostinggroup.nl.

Aanmelden

Vul het formulier in om je aan te melden.